fredag 16 december 2011

Sydsvenskans gästserietävling

Klassen fick för lite över en månad sedan i uppdrag av Sydsvenskan att rita ca 10 seriestrippar vardera, varav 18 stycken skulle publiceras som gästserier under december månad. Sista gäststrippen i ordningen publiceras i B-delen imorgondagens tidning.
Min egen stippserie, där jag driver med fobier av alla de slag, blev tyvärr inte publicerad denna gång. Däremot kommer jag lägga upp strippar här istället, allt eftersom jag har pillat färdigt med dem tills jag är helt nöjd. (hatar hatar HATAR att lämna ifrån mig ofärdiga bilder!) 
Här är en liten försmak (första strippen av åtta) av humorn, även om det bara är lineart än så länge. Färg kommer snart, jag lovar! ^_^

OBS! Samtliga fobier finns på riktigt.

En ettikett till

Hade gjort en tredje julklappsettikett med en beagle som mumsar i sig skräckslagna pepparkaksgubbar, men har inte kunnat lägga upp den än. Jobbar på det.

Julklappsettiketter

Julmarknaden var verkligen en succé! Kalendern var särskilt populär och vi verkade inte kunna sälja av dem fort nog. ^_^ Bl.a. sålde jag de här julklappsettiketterna vid Serieskolans bord.

Kalenderpojken (bild)

Här är alltså min kalendergosse för Juli månad. Varsågod och njut! ^_^

onsdag 7 december 2011

Min kalenderpojke (Juli 2012)

Nu när det lackar mot jul och allt (trots att snön tyvärr fortsätter lysa med sin frånvaro här i Malmö) så har jag och ett gäng tjejer i klassen under någon veckas tid julpysslat som tokiga inför julmarknaden på Mitt Möllan nästa helg. Vi har bl.a.gjort en kalender med endast män på varje uppslag. Åh vilken härlig syn - ögongodis varenda månad! ^__^ Själv drog jag Juli ur hatten och  resultatet kommer upp inom kort.
Måste säga att jag är ganska nöjd, med tanke på att det var första gången jag färglade en av mina bilder digitalt.
Nu är jag alltså nyfrälst på denna (för mig) nya briljanta teknik - jag gick loss totalt och hade skitkul! I went totally apeshit! XD
Äntligen känner jag mig riktigt taggad till att använda min fin-fina Wacom Intuous 4 ritplatta - och det tänker jag baske mig göra så ofta som möjligt i fortsättningen.

Denna mumsiga kalender och mycket mer kommer alltså kunna köpas vid Serieskolans bord på julmarknaden på Mitt Möllan, helgerna 10-11:e och 17-18:e december.

Vi ses där! Det kommer bli skitmysigt. ^_^
Pöss på er!